Επιτακτική ανάγκη να φωτιστεί επιτέλους ο δρόμος στην «Πέτρα»

Με αφορμή, την προμήθεια 12 προβολέων LED με φωτοβολταϊκό πάνελ για την προσωρινή – μέχρι την οριστική – αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του κόμβου Καστοριάς – Μανιάκων, που ταλαιπωρούσε, όπως αναφέρει η Π.Ε. Καστοριάς, για πολλά χρόνια τους διερχόμενους οδηγούς, επισημαίνουμε για άλλη μιά φορά, την επιτακτική ανάγκη, τοποθέτησης φωτισμού, στον δρόμο Καστοριάς – Δισπηλιού.

Ο δρόμος αυτός κ. Αντιπεριφερειάρχη, και ιδιαίτερα το κομμάτι του, από την έξοδο της πόλης (συμβολή της Γράμμου με την Λεωφ. των Κύκνων – πρώην ξενοδοχείο CASTOR), μέχρι τον χώρο του πρώην ξενοδοχείου TSAMIS, το βράδυ καθίσταται πολύ επικίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς, χωρίς φωτισμό.

Παράλληλα, θα πρέπει να φωτιστεί και το παρακείμενο πάρκινγκ – το μπαλκόνι της Καστοριάς – που προσφέρει στους ξένους επισκέπτες, μια καταπληκτική θέα στη πόλη και τη λίμνη. Είναι απαράδεκτο, να βρίσκεται μέσα στο σκοτάδι.

Επιτέλους, τόσο η Περιφερειακή μας Ενότητα, όσο και ο Δήμος μας, θα πρέπει να κινητοποιηθούν και να θέσουν το σοβαρό αυτό θέμα στην Περιφέρειά μας, στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει ο εν λόγω δρόμος, ώστε το κομμάτι αυτό, να φωτιστεί επαρκώς (με παράλληλη έντονη ειδική διαγράμμιση), για την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών, πρίν είναι αργά. Το τονίζουμε για άλλη μιά φορά, οι αρμόδιοι θα πρέπει να εξετάσουν το θέμα αυτό, με την δέουσα σοβαρότητα και μάλιστα άμεσα.

Προηγούμενο Άρθρο

2.785 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην χώρα μας – 64 ακόμα θάνατοι – 649 διασωληνωμένοι

Επόμενο Άρθρο

Διακόσια χρόνια + άλλα εικοσιτρία … έχουν περάσει… (Γράφει η Μαρούλα Βέργου Γκαμπέση)

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης