Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς στο ΚΑΠΗ και στο Γηροκομείο Καστοριάς

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος βρέθηκε σήμερα κοντά στους πολίτες της τρίτης ηλικίας,   στο ΚΑΠΗ και το Γηροκομείο Καστοριάς, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Στο χώρο του ΚΑΠΗ τον Αντιπεριφεριάρχη υποδεχτήκαν ο Πρόεδρος και η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου κκ. Θεόδωρος Μυλωνάς, Μαρία Παπανικολάου καθώς και η Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κα. Ελένη Μελίδου και συζήτησαν διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια ο κ. Αδαμόπουλος επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς, είδε από κοντά όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο κέντρο φροντίδας και συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εκφράζοντας την πρόθεση της Περιφέρειας για στήριξη του πολύτιμου έργου τους.

Στο ευχετήριο μήνυμα που απέστειλε προς όλους τους πολίτες, ο κ. Αδαμόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης τέτοιων δομών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ζητημάτων κοινωνικής πολιτικής, εφαρμόζει δράσεις και προγράμματα για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανεργίας, με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων και την εξασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης στους συμπολίτες μας».

Προηγούμενο Άρθρο

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 οι αιτήσεις για βοσκότοπο

Επόμενο Άρθρο

Ο Γεν. Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορ. Ελλάδος στον Δήμαρχο Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις