Επισκέψεις της υποψήφιας δημάρχου Καστοριάς Κατερίνας Σπύρου

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

 

Στην Εφορία Καστοριάς

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Εφορία Καστοριάς, η Υποψήφια Δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου με στελέχη του συνδυασμού της, συναντήθηκε με τον Διευθυντή κον Νικόλαο Στόικο καθώς και Διοικητικούς υπαλλήλους της κρατικής υπηρεσίας και συζήτησε θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Στην Δ/νση ΕΦΚΑ Καστοριάς

Η υποψήφια Δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου και δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της επισκέφτηκαν την Διεύθυνση ΕΦΚΑ Καστοριάς, όπου συναντήθηκαν με τον κον Ιωάννη Ρίζο και διοικητικούς υπαλλήλους και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Στην Κοινωφελή Επιχείρηση Τουρισμού «Ορεστειάς» του Δήμου Καστοριάς

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου συνοδευόμενη από στελέχη του ψηφοδελτίου της συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τουρισμού «Ορεστειάς» του Δήμου Καστοριάς, κο Ζήση Λάζαρο με τον οποίο συζητήθηκαν σε θετικό κλίμα θέματα που αφορούν τον τουρισμό με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη της περιοχής ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Στις Τ.Κ. Αποσκέψου και Κεφαλαρίου

Τις Τοπικές Κοινότητες Απόσκεπο και Κεφαλάρι επισκέφτηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της η επικεφαλής του συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κα Κατερίνα Σπύρου συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου της. Οι κάτοικοι και οι σύλλογοι της περιοχής την υποδέχθηκαν θερμά και συζήτησαν μαζί της θέματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Γραφείο Τύπου υποψήφιας δημάρχου Καστοριάς Κατερίνας Σπύρου