Επιμελητήριο Καστοριάς: Επιμορφωτικό σεμινάριο της EBRD για τις «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές»

/

To Επιμελητήριο Καστοριάς σας ενημερώνει ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σας προσκαλεί σε ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές» που θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά στις 5-9 Δεκεμβρίου 2022. Το Σεμινάριο αυτό είναι το 15ο κατά σειρά που πραγματοποιεί η Τράπεζα από το 2019, έχοντας επιμορφώσει 280 στελέχη επιχειρήσεων.

Στο σεμινάριο, η παράδοση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα από τον Jon Walden, Principal Consultant, Customs, Export Competitiveness and Trade Facilitation της Crown Agents, εξωτερικό συνεργάτη της EBRD για την κατάρτιση στις εξαγωγές με τεράστια εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:https://www.kastoriachamber.gr/2022/11/25/epimorfotiko-seminario-proigmenes-exagogikes-praktikes-kai-emporikes-synallages

Mε εκτίμηση Τογκαρίδου Κωνσταντίνα

Διοικητική Προϊστάμενη ΕΒΕ Καστοριάς

ΤΗΛ.2467027537

www.kastoriachamber.gr, www.digitalkastoria.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Επόμενο Άρθρο

Ι. Μητρόπλη Καστοριάς: Συναντήσεις Μητροπολίτου Καστορίας μέ Ἐκπαιδευτικούς καί Μαθητές

Τελευταία από Οικονομία

Ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ το ενεργειακό κόστος για τις ΔΕΥΑ

της Ηλέκτρας Βισκαδουράκη https://www.ilektrav.gr/ Το μαρτύριο της σταγόνας ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ), οδηγώντας τες στο χείλος της καταστροφής με