Επαναλειτουργία του Πανεπιστημιακού Τμήματος Κωπηλασίας στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Καστοριάς (φωτογραφίες)

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασίας με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς ανακοινώνουν την επανέναρξη της λειτουργίας Πανεπιστημιακού τμήματος κωπηλασίαςτη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, ημέρα κι επίσημης έναρξης των μαθημάτων. Στο Πανεπιστημιακό τμήμα κωπηλασίας μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές, διοικητικό, διδακτικό και τεχνικό προσωπικό του Ιδρύματος.

Το Πανεπιστημιακό τμήμα κωπηλασίας προσφέρει την ευκαιρία σε αθλητές κι αθλήτριες, αλλά και ενήλικες που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με το άθλημα της κωπηλασίας, να γνωρίσουν και να απολαύσουν μια διαφορετική εκγύμναση.

Η κωπηλασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, προσφέροντας πλήρη και ομοιόμορφη εκγύμναση σε κάθε αθλούμενο, αυξάνοντας ραγδαία τη μυϊκή μάζα και οδηγώντας σε ταχεία απώλεια λίπους.

Στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, στο τέρμα της Βόρειας παραλίας της πόλης, με φόντο τη μαγευτική λίμνη Ορεστιάδα και την πόλη, το Πανεπιστημιακό τμήμα κωπηλασίας θα λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 6μ.μ. – 7μ.μ., τηρώντας πλήρως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί η παρέα των αθλούμενων.

Τα Σαββατοκύριακα, όποτε οι καιρικές συνθήκες το ευνοούν, θα πραγματοποιείται και κωπηλασία στη λίμνη, με τη χρήση των σκαφών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Νέος προπονητής για τη φετινή χρονιάστο Πανεπιστημιακό τμήμα κωπηλασίας θα είναι οπροπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, κ. Λαπίκωφ Τάσος (απόφοιτος σχολής κωπηλασίας της Γ.Γ.Α., κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή κωπηλασίας), ο οποίος προσφέρειγια χρόνια με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά τις τεράστιες γνώσεις του στο άθλημα της κωπηλασίας, με αμέτρητες επιτυχίες στους κωπηλατικούς στίβους.

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Λαπίκωφ Τάσος: 697 967 2652, email: tasoslapikof67@gmail.com και κ. Φωτιάδης Δημήτρης: 697 779 7443, email: dfotiadis@uowm.gr,  καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής (Υπεύθυνος του τμήματος από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).

Για εγγραφές στο τμήμα, αποστολή email στο wellbeing@uowm.gr (αυστηρά από ιδρυματικό λογαριασμότης μορφής xxx@uowm.gr), όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα του/της ενδιαφερόμενου/ης, με θέμα του μηνύματος: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ. Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Ν.Ο.Κ.

Προηγούμενο Άρθρο

Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Επιδοτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση – Όλες οι λεπτομέρειες

Επόμενο Άρθρο

Το ξεσπείρισμα του καλαμποκιού (Από το βιβλίο της Ιφιγένειας Διδασκάλου: «Καστοριά ,πατρίδα μου» – επιμέλεια Μαρούλα Βέργου Γκαμπέση)

Τελευταία από Αθλητικά