Στην Καστοριά ο υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής του «Ποταμιού»

/

Την Καστοριά επισκέφθηκε σήμερα ο υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής του «Ποταμιού» Γιώργος Τσαούσης.

Ο κ. Τσαούσης συνοδευόμενος από την πολιτευτή Καστοριάς του κόμματος Χριστίνα Λαπόρδα, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καστοριάς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

«Το Ποτάμι βρέθηκε σήμερα στην Καστοριά σε μια περιοχή η οποία έχει πάρα πολλά προβλήματα, ταυτόχρονα όμως έχει και πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Η Καστοριά μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά, μπορεί να αναπτύξει την πρωτογενή της παραγωγή, απέναντι στα προβλήματα που μαστίζουν αυτή την πόλη και την περιοχή, την ανεργία, τη φυγή των ανθρώπων στο εξωτερικό και πολλά άλλα τα οποία είναι συνυφασμένα στην εποχή την οποία ζούμε», επισήμανε στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο κ. Τσαούσης, ενώ αναφερόμενος στο προσφυγικό τόνισε:

«Θα πρέπει το προσφυγικό το οποίο είναι ούτως ή άλλως τόσο ευαίσθητο και σοβαρό, να αντιμετωπιστεί συνολικά και σε κάθε περιοχή με ιδιαίτερη προσοχή.

Θα πρέπει να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών. Να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, χωρίς όμως να δημιουργήσουμε κοινωνικές αναταραχές και ειδικά σε έναν ακριτικό Νομό με πολλές ιδιαιτερότητες».

Ε.Ψ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

«Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα για τους παραβάτες καταστηματάρχες και πελάτες καπνιστές με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Υγείας»

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση στην Καστοριά για την Διεθνή Ημέρα Γαλλοφωνίας (φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις