Επίσκεψη του ΥΠΕΣ Τάκη Θεοδωρικάκου στον Δήμαρχο Καστοριάς (φωτο)

 

“Συνεχίζουμε να κινούμαστε δυναμικά και αποφασιστικά προς κάθε κατεύθυνση που θα είναι δημιουργική και αποτελεσματική για τον τόπο μας”

Το Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη επισκέφθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος σήμερα στο Δημαρχείο όπου πραγματοποιήθηκε μία σημαντική και ουσιαστική, από κάθε άποψη, συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού, η Καστοριά πρέπει να διαμορφώσει ένα δικό της ειδικό σχέδιο. Και αυτό θα πρέπει να γίνει πάρα πολύ σύντομα, σε άμεση συνεργασία με όλους τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και μετρήσιμους στόχους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καστοριάς ανέφερε λίγο μετά τη συνάντηση ότι “εμείς συνεχίζουμε να κινούμαστε δυναμικά και αποφασιστικά προς κάθε κατεύθυνση που θα είναι δημιουργική και αποτελεσματική για τον τόπο μας”.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Με την παρουσία του ΥΠΕΣ Τάκη Θεοδωρικάκου η κοπή Βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Καστοριάς (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

ΥΠΕΣ Τάκης Θεοδωρικάκος: «Η πολιτεία οφείλει στη Δυτική Μακεδονία» (φωτο)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

80 αιτήσεις χρηματοδότησης υποβλήθηκαν από την Καστοριά στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Δράσης «e-λιανικό» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014 – 2020

2.561 αιτήσεις χρηματοδότησης από τις επιχειρήσεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κατατέθηκαν στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ στο