Επίσκεψη του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστου Σπίρτζη στην Καστοριά

Περιοδεία στην Καστοριά πραγματοποιεί σήμερα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ με την τοπική κοινωνία για την συνδιαμόρφωση του κυβερνητικού του προγράμματος.

Ο κύριος Σπίρτζης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας και το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου.

Στην αρχή η  βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου καλωσόρισε τον κύριο Σπίρτζη ο οποίος παίρνοντας στην συνέχεια το λόγο, άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί σε διάφορους τομείς.

“Νομίζω ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλη η χώρα αλλά κυρίως κάποιες περιοχές της χώρας όπως η Καστοριά, είναι δραματική σε σχέση με την υγειονομική κρίση, σε σχέση με την οικονομία, με την ανεργία, με τα κοινωνικά προβλήματα, με την παντελή έλλειψη σχεδίου για την κοινωνία και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Δυστυχώς, έργα που είχαν ξεκινήσει ή είχαν προγραμματιστεί, στην πλειοψηφία τους έχουν μείνει κολλημένα, έχουν ξεχαστεί και για την Καστοριά και γενικότερα για τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ παρατηρείται ότι το Ταμείο Συνοχής κατευθύνεται σε λίγα συμφέροντα και και δεν καλύπτει τις ανάγκες που έχει η Βόρεια Ελλάδα και κλάδοι που χρήζουν στήριξης.

Πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους η Βόρεια Ελλάδα γενικότερα και περιοχές όπως είναι η Καστοριά, να τύχουν τη στήριξη που τους αρμόζει.

Το λέω αυτό γιατί πολλά έργα που είχαν δρομολογηθεί αιτιολογούνται σήμερα δήθεν για να υπάρχουν χρηματοδοτήσεις από το Ταμείο Στήριξης όταν η περιοχή χρειάζεται και έργα υποδομής και άλλες δραστηριότητες και δράσεις για έργα υποδομής για την στήριξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την στήριξη των ανθρώπων που είναι στην ανεργία για τους κλάδους που έχουν πληγεί, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παρούσα στη συνέντευξη τύπου ήταν και η γραμματέας νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Αγγελική Τσακάλη.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί αύριο στην Κοζάνη όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία.

fonikastorias.gr  Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός – Εισήγηση λοιμωξιολόγων: Μόνο με μοριακό τεστ τα πιστοποιητικά νόσησης σε ανεμβολίαστους

Επόμενο Άρθρο

Κύκλωμα αστυνομικών – «Έβγαζε» πλαστές ταυτότητες με… ταρίφα 30.000 ευρώ – Πώς δρούσαν

Τελευταία από Τοπικά Νέα