Επίσκεψη του Συλλόγου “Μαζί σου” στο ΚδαπμεΑ Άργους Ορεστικού (φωτογραφίες)

Στις 3 Δεκεμβρίου ¨Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία¨  οι ωφελούμενοι του ΚδαπμεΑ Άργους Ορεστικού, μας συνόδευσαν στον παραμυθένιο κόσμο του χορού που μας ταξίδεψε η σχολή χορού Αναστασία Δεληγιάννη με “του χορού τα παραμύθια”.
Την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, επισκεφτήκαμε τον χώρο του ΚδαπμεΑ Άργους Ορεστικού. Μας υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Άργους Ορεστικού κ. Φώτης Τατσίδης με τις παιδαγωγούς του Κδαπ κ. Χρυσούλα Κακαβέτση, κ. Ελένη Σιούλα, κ. Μαρία Σιδοπούλου και κ. Μαρία Τερκάλα οι οποίες και μας ξενάγησαν στον προσεγμένο χώρο του εργαστηρίου τους, με τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες τους δημιουργίες. Ενημερωθήκαμε για τη δουλειά που κάνουν με τους ωφελούμενους και θαυμάσαμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους. Το ημερολόγιο που χάρισαν στον Σύλλογο μας θα αποτελεί στολίδι για το γραφείο του.

Ευχαριστούμε θερμά:
Το προσωπικό του ΚδαπμεΑ γιατί μας έδειξαν μια άλλη εικόνα για τα Χριστούγεννα και τις δυνατότητες του ανθρώπου, όταν θέλει και έχει την σωστή αγωγή.

Ευχόμαστε σε κάθε ένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Σας ευχαριστούμε όλους

Προηγούμενο Άρθρο

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Επόμενο Άρθρο

ΚΤΕΛ Καστοριάς: Τροποποίηση Δρομολογίων Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 21/2

Καλημέρα  Το μενού σήμερα Τετάρτη στις λιχουδιές:Καλαμαράκια κοκκινιστάΚρεατόσουπαΓεμιστά λαδεράΚοτόπουλο γιουβέτσιΦασολάδαΜπριάμ λαχανικώνΨαρόσουπα Σαλάτες:Πικάντικη 4,00€Παντζάρια 4,00€Πράσινη σαλάτα (μαρούλι,κόκκινη