Επίσκεψη του Προέδρου της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην Καστοριά

/

Στην Καστοριά βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ Νίκος Τράκας.

Κατά την εδώ παραμονή του, είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους του Δήμου Καστοριάς καθώς και με τον δήμαρχο Ανέστη Αγγελή.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και οι εργαζόμενοι σε αυτούς λέγοντας ότι ο μικρός αριθμός προσωπικού και η έλλειψη πόρων στους Δήμους είναι τα βασικότερα προβλήματα.

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αγώνα γι΄αυτά. Εμείς, καλούμε τους   δημάρχους σε μια κοινή αγωνιστική δράση για να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να ενισχύσει οικονομικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, παρέστη στη γενική συνέλευση και στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο οι εργαζόμενοι του Δήμου Καστοριάς.

Ε.Ψ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Όχι στην κατασκευή διοδίων στον Αλιάκμονα | Το θέμα θα επανεξεταστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα”

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Συλ. «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης για την τυφλοκώφωση

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης