Επίσκεψη του νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στον Δήμαρχο Καστοριάς

/

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο Δημαρχείο τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, Άκη Τσούκα, καθώς επίσης τον Αντιπρόεδρο, Itzahak Cohem και τον Γενικό Γραμματέα, Φαίδωνα Γκιάτα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ενημερώθηκα για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο της γουνοποιίας, αλλά και για τις ενέργειες που δρομολογεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και γνωρίζοντας την όρεξη και τη διάθεσή τους για δουλειά και προσφορά στα κοινά του τόπου μας, είμαι βέβαιος ότι θα έχουν μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία.

Σε ότι αφορά το Δήμο Καστοριάς, διαβεβαίωσα ότι θα συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει προς όφελος του κλάδου και της περιοχής μας γενικότερα.

Προηγούμενο Άρθρο

Ενημέρωση για τον εμβολιασμό στον καταυλισμό Ρομά από Δομές του Δήμου Καστοριάς και έλεγχοι rapid test από Κινητές Ομάδες Υγείας

Επόμενο Άρθρο

Αλλάζουν όλα στους παιδικούς σταθμούς από την νέα σχολική χρονιά

Τελευταία από Γούνα

Επιμελητήριο Καστοριάς – Επανεκκινούν οι διαδικασίες υλοποίησης της πράξης: “Συμβουλευτική υποστήριξη και αναβάθμιση δεξιοτήτων ανέργων στους τομείς μεταποιητικής δραστηριότητας & εξωστρέφειας Γουνοποιϊας”

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ανακοινώνει ότι μετά από μια περίοδο 2 ετών και 4ων  μηνών επανεκκινούν οι