Επίσκεψη του Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου στον Ν.Ο.Κ (φωτογραφίες)

/

Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς υποδέχτηκε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

Ο Μητροπολίτης ενημερώθηκε από τα μέλη της διοίκησης για την ιστορία του Ομίλου, τα δρώμενα και τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών κι αθλητριών του, δείχνοντας πραγματικά το θαυμασμό του για τα σπουδαία επιτεύγματά τους. Είχε επίσης τη χαρά να παρακολουθήσει μέρος της προπόνησης των αθλητών και να συζητήσει και με την προπονητική ομάδα για λεπτομέρειες της προπόνησης των παιδιών.

Η χαρά όλων στον Ν.Ο.Κ. για την τιμή που έκανε ο Σεβασμιότατος να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του είναι μεγάλη, ιδιαιτέρως αφού δεσμεύτηκε να παραστεί και στην κοπή της πίτας του Ομίλου που θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Η αγάπη του Σεβασμιότατου για τα παιδιά φάνηκε έμπρακτα για ακόμη μία φορά και το έργο του στον τόπο της Καστοριάς είναι σίγουρο ότι θα είναι υπέρλαμπρο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του Σεβασμιότατου στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

ΝΟΚ

Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις

Επόμενο Άρθρο

213 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 06/01 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Αθλητικά