Επίσκεψη του βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ Λάρισας Κων/νου Μαργιώτα στην Καστοριά (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Την Καστοριά επισκέπτεται σήμερα ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Λάρισας Κωνσταντίνος Μαργιώτας.

Το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του Κινήματος, μετέβη στο Επιμελητήριο όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

Εκεί, είχε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

«Το πρόγραμμα του ΚΙΝ.ΑΛ το οποίο ανακοίνωσε η πρόεδρός μας κ. Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση.

Είμαστε σταθερά ταγμένοι στην προσπάθεια μιας καινούργιας πρότασης, μιας νέας πολιτικής.

Θέλουμε ένα νέο δημόσιο, ένα νέο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, της δυσχέρειας, της ασυναρτησίας σε πολλούς τομείς του δημοσίου. Θέλουμε μια πραγματικά νέα χώρα η οποία, αν δεν αναδυθεί από τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η κρίση, πολύ φοβάμαι ότι θα καταντήσουμε σαν τον Σίσυφο. Θα ανεβάζουμε τον βράχο και αυτός, θα γυρίζει πίσω.

Είναι μια κρίσιμη περίοδος για τη χώρα. Δεν είναι για πανηγύρια. Είναι για περίσκεψη και προσοχή», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαργιώτας, Ενώ παράλληλα έκανε άνοιγμα για διάλογο στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η χώρα δεν χρειάζεται διχασμούς ούτε υψηλούς τόνους. Έχει ανάγκη από μετριοπάθεια και συνεννόηση».

Στις 7 μμ., ο κ. Μαργιώτας επρόκειτο να πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Έσπερος».

Ε.Ψ.