Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στο 1st Fur Shopping Festival

/

“Οι ενέργειες του Συνδέσμου Γουνοποιών για ανάπτυξη, παραγωγικότητα και εξωστρέφεια ταυτίζονται πλήρως με τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας για μία Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε”

Επίσκεψη στο 1st Fur Shopping Festival που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, η Μαρία Αντωνίου, η οποία έδειξε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από την διοργάνωση και τα αποτελέσματα.

Η Μαρία Αντωνίου είχε την ευκαιρία, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου                κ. Γιάννη Κορεντσίδη, να περιηγηθεί στους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου του Συνδέσμου Γουνοποιών, να συνομιλήσει με τους εκθέτες-επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ και να θαυμάσει τις εξαιρετικές δημιουργίες των γουνοποιών στο fashion show, το οποίο παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον.

 Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναβρίσκομαι στο πανέμορφο αυτό κτίριο, που υλοποιήθηκε με ευθύνη του Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας», στο νέο αυτό event για την πόλη και το νέο εγχείρημα του Συνδέσμου, πραγματική γιορτή για την πόλη, τον Νομό και τη Γούνα, το οποίο καλωσορίζω και εύχομαι κάθε επιτυχία. Ήδη τα πρώτα μηνύματα και οι επαφές που είχα με τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν είναι άκρως ενθαρρυντικά και για τον λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ θερμά τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του «Προφήτη Ηλία» για την προσπάθεια αυτή, που διαπιστώνω ότι στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός, για την πόλη της Καστοριάς, κάτι που πιστώνεται στους ανθρώπους του Συνδέσμου, ότι καταφέρανε να φέρουνε πτήση charter από τη Μόσχα, με εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι θα τονώσουν την τοπική οικονομία και τον παραγωγικό ιστό της περιοχής, προσπάθεια στην οποία θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα και να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι ενέργειες αυτές του Συνδέσμου για ανάπτυξη, παραγωγικότητα και εξωστρέφεια ταυτίζονται πλήρως με τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας για μία Ελλάδα της δημιουργίας και της αριστείας που όλοι οραματιζόμαστε”, τόνισε στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου.

Γραφείο Τύπου Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε το Music Event & Coctail Party του 1st Fur Shopping Festival (φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσ/νίκης την 11 Νοεμβρίου στην Καστοριά

Τελευταία από Γούνα