Επίσκεψη Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

/

Το Γενικό Νοσοκομείο  Καστοριάς επισκέφθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Γιώργος Αμανατίδης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  Δημήτρη  Σαββόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης  Πασχάλη Χαρούμενο και  υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά την συνάντηση που είχαν με τον  διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγόριο Χάτσιο, συζητήσαν  για  την συνεργασία που μπορούν να έχουν  οι δύο πλευρές σε προγράμματα αξιοποίησης  χρηματοδοτικών εργαλείων.

« Στην συνάντηση με τον Διοικητή  του Νοσοκομείου Καστοριάς, αξιολογήσαμε την υφιστάμενη κατάσταση και την πολλή σημαντική δουλειά που έχει γίνει υπό την δική του καθοδήγηση,  στις εγκαταστάσεις και την ανάπτυξη των υποδομών  του  Νοσοκομείου. Αξιολογήσαμε την κατάσταση των  χρηματοδοτικών εργαλείων και  συζητήσαμε τον τρόπο με τον οποίο η Περιφέρεια μπορεί να  στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλουν  η  διοίκηση του Νοσοκομείου και οι  εργαζόμενοι. Προγραμματίσαμε επίσης δράσεις για το επόμενο  διάστημα.

Όπως είναι αυτονόητο, μέσα από αυτή την συνεργασία πάντα θα προκύπτουν θετικά στοιχεία , για να πάρουν οι πολίτες της Καστοριάς αυτό που τους αξίζει, δηλαδή, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας αλλά και κοινωνικής πρόνοιας», ανέφερε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Γιώργος Αμανατίδης.

Παράλληλα, το  Γενικό   Νοσοκομείο  Καστοριάς παρέδωσε  στην   Π.Ε Καστοριάς,    ένα αυτοκίνητο  το οποίο  το Νοσοκομείο  δεν έχει την δυνατότητα  να το χρησιμοποιεί,  λόγω του ότι τα κυβικά  του συγκεκριμένου  οχήματος  είναι περισσότερα από αυτά που ορίζει  η σχετική νομοθεσία για την χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Δημήτρης Σαββόπουλος  ευχαρίστησε τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόριο Χάτσιο για την παραχώρηση του αυτοκινήτου  το οποίο όπως είπε, θα  διατεθεί στην πολιτική προστασία και θα μπορούν να το  χρησιμοποιούν εθελοντικές ομάδες, πάντα μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Ο κ. Χάτσιος από την πλευρά του  επισήμανε την άριστη συνεργασία που έχει με την Περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας  δηλώνοντας χαρακτηριστικά: « Όλοι οι φορείς μέσα από  την καλή συνεργασία μας,  μπορούμε πλέον να διαθέτουμε τους πόρους του  δημοσίου για το κοινό καλό».

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Άργος Ορεστικό: Εκδήλωση με θέμα “Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Αρνητικές και θετικές επιδράσεις)”

Επόμενο Άρθρο

Την τουριστική προβολή της Δυτικής Μακεδονίας για το 2024 παρουσίασε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη

Τελευταία από Τοπικά Νέα