Επίσκεψη μελών του ΔΣ της ΠΟΣΕΑ στην Καστοριά (φωτογραφίες)

//

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 επισκέφτηκε τον Σύλλογο αντιπροσωπεία της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) εκ των κυρίων Παπαχρόνη Ιωάννη (Αντιπρόεδρος Α), Ιωαννίδη Χρήστο (Αναπληρωτής Ταμίας) και Βόμβα Κωνσταντίνο (Μέλος) και με σκοπό την ενημέρωση της προόδου των ενεργειών του Συλλόγου σχετικά με την ανάληψη της 33ης Αμφικτιονίας τον Οκτώβριο 2023.

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023:

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, η επιτροπή των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς μαζί με την αντιπροσωπεία της ΠΟΣΕΑ επισκέφτηκαν την κα. Αντιπεριφερειάρχη Δέσποινα Κοζατσάνη, η οποία ως ιατρός καταλαβαίνει απόλυτα την αξία των συλλόγων μας και είναι διατεθειμένη να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Στο Δημαρχείο τους αντιδημάρχους κ. Στυλιανό Φουλιρά (Αντιδήμαρχο Διοίκησης Δημ/κης περιουσίας, Παιδείας, Πολεοδομίας & εξυπηρέτησης πολιτών ΚΕΠ), κ. Αθανάσιο Ρήμο (Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού), καθώς και Σωκράτη Πέλκα (Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα, Ανάπτυξης Υπαίθρου & Ανάπτυξης Εμπορίου), οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι είναι αρωγοί της προσπάθειας μας και στηρίζουν την Αμφικτιονία που θα γίνει στην πόλη μας.

Κατόπιν τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, κ. Γρηγόριο Χάτσιο, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και ο οποίος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να συνδράμει όσο γίνεται στη διεξαγωγή της Αμφικτιονίας.

Στο Νοσοκομείο είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε την διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Παρασκευή Καραπαυλίδου, η οποία μας ενημέρωσε για τη ροή των αιμοδοσιών και μας εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα Αιμοδοσίας του νομού μας και ευχαρίστησε τους συλλόγους για την προσφορά τους σε αίμα.

Τα οφέλη της επίσκεψης θεωρούμε ότι ήταν πάρα πολλά και αυτό θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, επικοινωνήστε με τα μέλη οργανωτικής επιτροπής, τα όποια είναι:

  • Δημήτριος Ζάνος, 6974918571
  • Παρασκευή Μαρδίρη, 6972600884
  • Αθηνά Παρασκευοπούλου, 6980830300
  • Κωνσταντίνος Στεργίου, 6974359361

Από την επιτροπή της 33ης Αμφικτιονίας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς (δείτε τα θέματα)

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος «Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς»: Εκδήλωση μνήμης «Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής»

Τελευταία από Ελλάδα