Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στην Καστοριά | Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα, άσκησαν τα  μέλη του κλιμακίου της Νέας  Δημοκρατίας που επισκέφθηκαν  χθες την Καστοριά.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν  ο γραμματέας  της πολιτικής επιτροπής  Λευτέρης Αυγενάκης,  ο αναπληρωτής τομεάρχης εργασίας  κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης   Νότης Μηταράκης , ο  αναπληρωτής τομεάρχης  υγείας  Ιάσων Φωτήλας και η   βουλευτής Καστοριάς και αναπληρώτρια τομεάρχης   έρευνας και καινοτομίας Μαρία  Αντωνίου.

Η επίσκεψή τους έγινε  στο πλαίσιο των επαφών που έχει  ξεκινήσει η Νέα  Δημοκρατία με  την κοινωνία προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματά της , αλλά και  με αφορμή  τη Διεθνή  Έκθεση  Θεσσαλονίκης   στην οποία,  το  Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραστεί ο πρόεδρος του κόμματος  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σε αίθουσα του  ξενοδοχείου « Έσπερος», σχολίασαν τις δηλώσεις του πρωθυπουργού  στη Δ.Ε.Θ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση  αποτελεί    για τον κ. Τσίπρα  βωμό  ψέματος.

Επίσης, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι  όποτε και αν διεξαχθούν  εκλογές, η Νέα Δημοκρατία  θα τις κερδίσει και  μάλιστα τα ποσοστά που θα πάρει   « θα  καταπλήξουν πολλούς» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Κατά την παραμονή τους στην Καστοριά, τα μέλη του κλιμακίου  είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας, ενώ το  βράδυ πραγματοποίησαν σε αίθουσα  του ξενοδοχείου « Έσπερος» πολιτική ομιλία.

Ε.Ψ.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΝΔ 2