Επίσκεψη Ε.Α.Υ. Καστοριάς στην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ για το επίδομα παραμεθορίου

Με αφορμή την πρόσφατη κατάθεση τροπολογίας  του Ν.4472/2017 στη Βουλή, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με την οποία θεσπίστηκε η επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου σε συγκεκριμένες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων εξαιρώντας ταυτόχρονα για μία ακόμη φορά τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στη μεθόριο της  Βόρειο Δυτικής  Ελλάδας , Η Ένωση μας πραγματοποίησε συνάντηση με τη Βουλευτή  (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) Καστοριάς  κ. ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ Ολυμπία, προκειμένου να της εκφράσει την έντονη ανησυχία της.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε στην κ. Βουλευτή σχετικό έγγραφο με τα δίκαια αιτήματά μας που αφορούν το επίμαχο νομοσχέδιο, το οποίο προσυπογράφουν οι πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας και Φλώρινας και αιτηθήκαμε την πραγματοποίηση  σύσκεψης των ανωτέρω προέδρων και των Βουλευτών  των Νομών υπό του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαο και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο.

Η κ. Βουλευτής δήλωσε ενήμερη του εν λόγω ζητήματος, το οποίο είχαμε θέσει και κατά την εθιμοτυπική μας επίσκεψη  στο γραφείο της  την 28 Απριλίου 2018, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς μας και μας διαβεβαίωσε πως θα ξεκινήσει άμεσα  τις διαδικασίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα η προαναφερόμενη σύσκεψη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                                Ο

Πρόεδρος                                                                                          Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρεμιέρα σήμερα για τις θερινές εκπτώσεις

Επόμενο Άρθρο

Η τρέλα πάει στα βουνά! (Γράφει ο Δημήτρης Σ. Ιατρού)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστ/κών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς (20-25/1/20)

Δευτέρα (20-01-2020) και ώρες από 15.00 έως 22.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:Καστοριά-Δισπηλιό-Μαυροχώρι-Πολυκάρπη-Τοιχιό-Μεταμόρφωση-Φωτεινή-Σταυροπόταμος-Μελισσότοπος-Βασιλειάδα-Βέργα-Κλεισούρα-Λιθιά-Κορησός-Αμπελόκηποι- Μηλίτσα-Κωσταράζι-Βογατσικό-Γέρμας-Δισπηλιό-Καστοριά. Τρίτη (21-01-2020)