Επίσημη επίσκεψη στο Ιράν

/

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει επίσημη επίσκεψη στο Ιράν με επικεφαλής την Ευρωπαία Επίτροπο για την Εσωτερική Αγορά κ.  Bieńkowska μεταξύ 17-19 Οκτωβρίου.

Στην επίσκεψη πιθανώς να δoθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν και εκπρόσωποι γουνοποιητικών επιχειρήσεων.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούμε να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016.

Προηγούμενο Άρθρο

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σχεδίου Μόδας 2016 – 2017 με βάση την γούνα

Επόμενο Άρθρο

46,6 εκ. ευρώ εκχωρούνται στην Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας από το Πρόγραμμα Παραγωγικής Ανασυγκρότησης 2014-2020

Τελευταία από Γούνα

Μαρία Αντωνίου: «Σημαντική εξέλιξη για τους εργαζόμενους στις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Καστοριάς η έναρξη του προγράμματος επιχορήγησής των θέσεων εργασίας» (φωτο)

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εργασίας και

Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας: Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης «Προσδιορισμός Ανθρακικού Αποτυπώματος επιχειρήσεων παραγωγής Φυσικής και Συνθετικής Γούνας»

Την Προγραμματική Σύμβαση για τον «Προσδιορισμό Ανθρακικού Αποτυπώματος επιχειρήσεων παραγωγής Φυσικής και Συνθετικής Γούνας» υπέγραψε σήμερα