Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει στο Taxisnet η υποβολή αιτήσεων

/
Κατά πάσα πιθανότητα ανοίγει τις επόμενες μέρες το Taxisnet για την υποβολή των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επίδομα θέρμανσης.

Η σχετική απόφαση για το επίδομα θέρμανσης αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, ώστε αμέσως μετά να ανοίξει και η σχετική εφαρμογή στο Taxisnet. Το πιο πιθανό σενάριο μέχρι στιγμής για τη βασική αλλαγή φέτος είναι η μεταφορά νομών από τις πιο “θερμές” στις πιο “ψυχρές” γεωγραφικές ζώνες. Η πληρωμή της πρώτης δόσης προγραμματίζεται να γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να διαθέσει και για την περίοδο Οκτωβρίου 2016  -Απριλίου 2017 το ποσό των 105 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Ταυτόχρονα όμως αποφάσισε να αλλάξει και ορισμένα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος προκειμένου να γίνει δικαιότερη κατανομή του διαθέσιμου ποσού των 105 εκατ. ευρώ.

Κάπως έτσι τα δεδομένα αλλάζουν, ο υπολογισμός θα πρέπει να γίνει από την αρχή και αυτό σημαίνει καθυστερήσεις. Μπορεί σε περιοχές όπως η Αθήνα να είδαμε πριν λίγες μέρες τα πρώτα πραγματικά κρύα, όμως στην υπόλοιπη Ελλάδα εδώ και έναν μήνα οι κάτοικοι των ορεινών κυρίως περιοχών έχουν αρχίσει να βάζουν πετρέλαιο και είναι σε… αναμονή του επιδόματος.

Πηγή: newsit.gr |  Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει στο Taxisnet η υποβολή αιτήσεων | Ελλάδα – Ειδήσεις NewsIt.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ερώτηση της Μαρίας Αντωνίου για τους απλήρωτους εργαζόμενους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στην Καστοριά

Επόμενο Άρθρο

Γευσιγνωσία στο τσίπουρο

Τελευταία από Ελλάδα