Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος 81χρονης ημεδαπής, στην πόλη της Καστοριάς

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 54χρονου ημεδαπού

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης, που τελέστηκε αρχές Σεπτεμβρίου του έτους 2023, σε βάρος 81χρονης ημεδαπής, στην πόλη της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, η 81χρονη ημεδαπή την 20-09-2023 κατήγγειλε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 11 Σεπτεμβρίου του έτους 2023, πραγματοποιήθηκαν από την τραπεζική της κάρτα -5- αναλήψεις, συνολικού χρηματικού ποσού -2.800- ευρώ, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε προβεί στις ανωτέρω χρηματικές αναλήψεις, το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας χρήση την τραπεζική κάρτα της 81χρονης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

ΓΠΑΔΔΜ

 

Προηγούμενο Άρθρο

Στους δρόμους βγαίνουν οι αγρότες της Καστοριάς – Μπλόκο στην είσοδο της πόλης την Παρασκευή – Πανό διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση κατασκευής του φράγματος Νεστορίου (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση Ζήση Τζηκαλάγια – Δημήτρη Σαββόπουλου

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ενδιαφέρον 5 επενδυτικών σχημάτων για το μεγαλόπνοο έργο των νέων φοιτητικών εστιών και του πολυδύναμου συνεδριακού κέντρου μέσω ΣΔΙΤ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το μεγαλόπνοο κτηριολογικό πρόγραμμα ανάπτυξης νέων σύγχρονων υποδομών φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου