Εν μέσω αντιπαραθέσεων η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Καστοριάς: Εκλέχτηκε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, όχι όμως της «Ορεστειάς»

Αντιπαραθέσεις μεταξύ των συμβούλων της πλειοψηφίας σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, του τεχνικού προγράμματος 2017.

DSCN5207

Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Μπινιάκος, 35 τοπικές κοινότητες δεν περιλαμβάνονται σε αυτό.

Την ίδια άποψη εξέφρασαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας να καταψηφίσουν το τεχνικό πρόγραμμα από τον συνδυασμό Ανέστη Αγγελή οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Μπινιάκος, Κωτούλας, Βασιλειάδης, Παύλου και Πετρόπουλος.

Κατά ψήφισε επίσης η ομάδα του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη. «Παρών» δήλωσε η Βάσω Χαραμοπούλου, ενώ θετική ήταν η ψήφος του Σάκη Καρανικολόπουλου.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς εκλέχτηκε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Γιώργος Μπαμπάκος.

Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνιάδης.

Εντάσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος που αφορούσε τον ορισμό νέου προέδρου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε στο σώμα ότι ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής πρότεινε για την προεδρία τον αντιδήμαρχο Λάζαρο Ζήση.

Όμως, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πετρόπουλος πρότεινε τον εαυτό του για την προεδρία.

Ακολούθησε η ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της οποίας κανένας από τους δυο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία που απαιτείται, γι’ αυτό, η ψηφοφορία θα επαναληφθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ε.Ψ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Τα Χριστούγεννα του Μάικ του Φασολάκη στο Άργος Ορεστικό την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Παζάρι καινούργιων & μεταχειρισμένων ειδών από το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Τελευταία από Τοπικά Νέα