Εντυπωσιακή η παρέλαση του Αργείτικου καρναβαλιού 2018! (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Ολοκληρώθηκε πρίν από λίγη ώρα στο Άργος Ορεστικό με την παρουσία της Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου, του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλου, του Δημάρχου, βέβαια, Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσογλου, άλλων επισήμων και πλήθους κόσμου, η εντυπωσιακή παρέλαση των καρναβαλιστών, του Αργείτικου καρναβαλιού.

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της παρέλασης και γλέντησαν με τους καρναβαλιστές.

Κάτω από θαυμάσιες για την εποχή καιρικές συνθήκες, οι ένδεκα ομάδες που συμμετείχαν στην παρέλαση, δημιούργησαν μιά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με τη σάτιρα και το χιούμορ να πρωταγωνιστούν στο υπέροχο θέαμα που απόλαυσε το πολυπληθές κοινό. Μετά την παρέλαση, το γλέντι συνεχίστηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Άργους Ορεστικού, που και φέτος σημείωσαν τεράστια επιτυχία, ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη 2 του μήνα, με τον Αη-Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά στο Πνευματικό Κέντρο, αφού αρχικά συναντηθούν όλοι στις 2.30 μ.μ., στο Δημαρχείο, ενώ στις 3 μ.μ. θα αναβιώσει το έθιμο της Πατερίτσας, με προσφορά τσιγαρίδων και κρασιού, στην κεντρική πλατεία του Άργους.