Εντείνεται η Αγωνιστική δραστηριότητα του Πρωτέα! (φωτο)

Με τη συμμετοχή Αθλητών του Πρωτέα διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Νοεμβρίου, το 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Junior E3 2016, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου του Νομού Πιερίας.

Για τον Πρωτέα αγωνίστηκαν ο Απόστολος Τσίπος και ο Παντελής Κλειούσης, στην Κατηγορία κάτω των 12 ετών, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο για την τεχνική τους κατάρτιση και το αγωνιστικό τους επίπεδο, όσο και για το ήθος τους, κάτι που σχολιάστηκε θετικότατα στα «πηγαδάκια» του Πάρκου Λιτοχώρου!

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Πρωτέας προχωράει με σταθερότητα και μεθοδικότητα βήμα βήμα στο πλάνο που έχει καταρτίσει και τους στόχους που έχει θέσει, προσθέτοντας ακόμη ένα λιθαράκι στην πολύχρονη ιστορία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωτέας είναι ο μακροβιότερος Σύλλογος Τένις στην περιοχή (από το 1993), εκπροσωπώντας και διαφημίζοντας την Καστοριά, καταγράφοντας τίτλους και διακρίσεις και διοργανώνοντας Πανελλήνια και Διεθνή Τουρνουά, στις πολύ όμορφες γηπεδικές της εγκαταστάσεις.

Η Διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τους Αθλητές, το προπονητικό team και τους γονείς των παιδιών για την άψογη συνεργασία και την πολλά υποσχόμενη συνέχεια για τη νέα Αγωνιστική χρονιά, όπου θα υπάρξουν για όλους ακόμη πιο πολλές εκπλήξεις!

Προσφέροντας προπονήσεις και μαθήματα αντισφαίρισης υψηλού επιπέδου, βάζουμε τις σωστές και στέρεες βάσεις ώστε όλοι οι αθλούμενοι να απολαύσουν τη μαγεία του τένις, σε κάθε ηλικία, σε κάθε επίπεδο, σε κάθε μορφή.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου:

facebook Proteas Kastoria Tennis Club

Προηγούμενο Άρθρο

Ντοκιμαντέρ για την Καστοριά από το κανάλι ΟΤΕtvHistory

Επόμενο Άρθρο

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης: Τα κριτήρια, η αίτηση, τα ποσά (Πίνακες)

Τελευταία από Αθλητικά