Ενημερωτικά φυλλάδια διανεμήθηκαν από τις Υπηρεσίες της Γεν. Περιφ. Αστ/κης Διεύθυνσης Δυτ. Μακεδονίας σε οδηγούς οχημάτων ενόψει των εορτών του Πάσχα

Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιείχαν συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για ασφαλείς μετακινήσεις

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής με στόχο τις ασφαλείς μετακινήσεις των οδηγών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, διανεμήθηκαν κατά το προηγούμενο διήμερο από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Η διανομή των εν λόγω ενημερωτικών φυλλαδίων έχει ως στόχο την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, παρατηρείται αύξηση της κίνησης των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στο Εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας εύχεται σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές και υπενθυμίζει ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Επιτάφιος του Κυρίου: Έθιμα και παραδόσεις ανά την Ελλάδα

Επόμενο Άρθρο

Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά του Επιταφίου στη πόλη και τον Νομό μας (φωτο από την συνάντηση των Επιταφίων του Αγ. Γεωργίου & της Ι. Μητροπόλεώς μας)

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία