/

Ενδιαφέρουσα Διάλεξη του Τμήματος Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς με θέμα: «Οδηγώ με ασφάλεια τον χειμώνα» (φωτο)

 

«Οδηγώ με ασφάλεια τον χειμώνα», ήταν το θέμα της πολύ ενδιαφέρουσας διάλεξης την οποία διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΚΠΕ Καστοριάς και παρουσία πολιτικοστρατιωτικών μας αρχών.

Στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ήταν η ολοκληρωμένη και σαφής ενημέρωση όλων των οδηγών ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ομιλητές ήταν ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς κ. Στυλιανός Τσαταλπάς, ο διευθυντής ποιότητας και ανάπτυξης της AUTOVISION SAKAR Α.Ε κ. Δημήτριος Κάτσαρος και ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα οδικής ασφάλειας κ. Νικόλαος Μπάκας, οι οποίοι έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή οδήγηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα και αναφέρθηκαν επίσης στα μέτρα τα οποία θα πρέπει να παίρνουν οι οδηγοί, επικεντρώνοντας στη σωστή συντήρηση των ελαστικών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς κ. Θωμάς Νέστορας.

Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η AUTOVISION SAKAR A.E. στον εκπρόσωπο της οποίας στην Καστοριά, κ. Γιώργο Παλιούρη, απονεμήθηκε, από τον Δ/ντή της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς, τιμητική πλακέτα.

Να σημειώσουμε, ότι χαιρετιστήριες επιστολές απέστειλλαν  – λόγω απουσίας τους – οι βουλευτές του νομού μας, κ.κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας & Ολυμπία Τελιγιορίδου.

(Περισσότερα απο την εκδήλωση στην «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ», την Πέμπτη 28-11-2019).

fonikastorias.gr Σ.Ι. – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στην Καστοριά οι εξετάσεις του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης στη βόρεια πλευρά της πόλης του Άργους Ορεστικού για τις ανάγκες έργου

Τελευταία από Εκδηλώσεις