ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του δήμου Καστοριάς ο Σωτήρης Αδαμόπουλος

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Την απόφασή του να μή διεκδικήσει τελικά τον δήμο Καστοριάς, ανακοίνωσε πρίν από λίγο στα τοπικά ΜΜΕ, ο νύν αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος, τονίζοντας συγκεκριμένα, τα εξής:

«Το πολιτικό σκηνικό που βλέπω να διαμορφώνεται στην πόλη μας με εκπλήσσει. Ξεφυτρώνουν κάθε μέρα καινούργιοι συνδυασμοί σε μια πόλη που πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Αν υπολογίσουμε ότι υπάρχουν περίπου 8 συνδυασμοί σε μια πόλη 8.000 κατοίκων και ο κάθε συνδυασμός μπορεί να έχει γύρω στους 50 Δημοτικούς Συμβούλους, πέφτει ένας Δημοτικός Σύμβουλος στους 20 κατοίκους. Αυτό για μένα είναι κατάντια και δεν είναι υγιές!

Νομίζω ότι η πόλη δεν αντέχει τόσους πολλούς υποψηφίους και σας δηλώνω ότι αίρω την υποψηφιότητά μου δίοτι θεωρώ ότι και σύμφωνα με τον «Κλεισθένη», αύριο μεθαύριο θα έχουμε ακυβερνησία, δεν θα μπορούμε να λειτουργήσουμε με τόσους υποψηφίους και επειδή σέβομαι τους ανθρώπους μου και τους πολίτες που δεν θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τόσους υποψηφίους, νομίζω ότι η αποχώρησή μου θα βοηθήσει τους πολίτες να αποφασίσουν καλύτερα.

Εγώ δεν ήρθα για να κερδίσω. Δουλειά έχω. Ήρθα για να βοηθήσω αυτόν τον τόπο και υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται.

Θα είμαι «παρών» στο ενδιαφέρον μου για τα κοινά και δεν θα κάνω κακόπιστη κριτική.

Εύχομαι στους υπόλοιπους υποψηφίους καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»