ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (φωτογραφίες)

/

Ο Σύλλογος Φίλων του Περιβάλλοντος Καστοριάς,

γιόρτασε τη Ημέρα του Περιβάλλοντος

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας του Περιβάλλοντος, ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, πραγματοποίησε το πρωΐ, μιά πολύ ωραία εκδήλωση, στον χώρο του Προφήτη Ηλία Καστοριάς.

Αρχικά, στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία, με την συμμετοχή της θαυμάσιας Εκκλησιαστικής Χορωδίας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία, με αρτοκλασία και προσφορά φυτών, από τον Σύλλογο των «Φ.Π.».

Στην εκδήλωση, απηύθυνε χαιρετισμό, με ευχαριστίες πρός τους μεγάλους δωρητές του Συλλόγου, ο Πρόεδρος των «Φ.Π.», Χρ. Κλαζίδης, ενώ το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Σπ. Μυλωνάς, με μιά μεστή ομιλία, αναφέρθηκε στο περιβάλλον και την προστασία του.

Την ίδια μέρα, στον χώρο του πάρκινγκ απέναντι από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, λειτούργησε μιά πολύ όμορφη έκθεση φωτογραφίας , την οποία επισκέφθηκαν πολλοί συμπολίτες μας αλλά και ξένοι επισκέπτες.

Παράλληλες όμως εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας του Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκαν κι από την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς στον χώρο του πάρκινγκ απέναντι από το κτίριο της Αντιπεριφέρειάς μας, οι οποίες περιελάμβαναν, χαιρετισμούς από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλο και την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Περιβάλλοντος & Μεταφορών Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ελισάβετ Παναγιωτίδου, χαρακτική από το τμήμα καλών τεχνών Φλώρινας του Παν/στημίου Δυτ. Μακεδονίας, καθώς και extreme άλματα με ποδήλατα στη λίμνη και τραμπολίνο, από το ΟΜΙΧΛΗ  CREW, εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά και παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες μας.

Προηγούμενο Άρθρο

ΟΜΙΧΛΗ CREW και στην Ημέρα Περιβάλλοντος ! (σειρά φωτογραφιών)

Επόμενο Άρθρο

5 Ιουνίου. Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Μία συμβολική ημέρα! Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης για την τυφλοκώφωση

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης