Εκδήλωση του Συλ. «Μαζί σου» για την παιδική λευχαιμία και τους εθελοντές δότες μυελού των οστών (φωτογραφίες)

//

Το να προσφέρει κανείς μυελό των οστών είναι μια απλή διαδικασία, τονίστηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Θέμα της εκδήλωσης την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική ασθένεια και Φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», ήταν: «παιδική λευχαιμία – λεμφώματα μεταμόσχευση μυελού των οστών και εθελοντές δότες».

Ομιλητές ήταν ο αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Μεταμοσχεύσεων Μυελού των Οστών Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Στέλιος Γραφάκος, οι παιδίατροι Θωμαή Νίκα και Φιλώτας Ταλίδης καθώς και η ψυχολόγος Κατερίνα Θεοδοσιάδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας και χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης & ο Δήμαρχος Καστοριάς κ.κ. Σωτ. Αδαμόπουλος και Αν. Αγγελής.

Εξάλλου ο σύλλογος «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» σε συνεργασία με την Εταιρία Προστασίας Ατόμων με αυτισμό /Δ.Α.Δ Νομού Καστοριάς, το Σύλλογο Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «η Μελωδία της καρδιάς» καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σπασμένο ρόδι , Όμιλος πολιτιστικής ανάπτυξης «Μύησις» πολιτιστικός σύλλογος Αθανάσιος Χριστόπουλος και ο Σύλλογος Απόζαρι, πραγματοποίησαν χθες στο ΤΕΙ και σήμερα από τις 10:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο, εκστρατεία ενημέρωσης για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών με την παρουσία του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα εμφάνιση των 2 νεαρών αρκούδων στην Καστοριά

Επόμενο Άρθρο

Φτύσε για κάτι που αξίζει Νο3: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής

Τελευταία από Εκδηλώσεις