Εκδήλωση του Συλλόγου ¨Μαζί Σου” αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας (φωτογραφίες)

//

Εκδήλωση αφιερωμένη στην γιορτή της μητέρας πραγματοποίησε σήμερα ο σύλλογος “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”, στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Βάνα  Αποστόλου, ενώ στην εκδήλωση αναφέρθηκε η επίτιμη πρόεδρος Ειρήνη Γεωργοσοπούλου – Μισκία.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως – εκπαιδευτικού Μαρίας Γραμμόζη – Σωπίκη με τίτλο:  “Μαμά χάρισέ μου λίγο ουρανό “. Για το βιβλίο, το οποίο πραγματεύεται θέματα όπως η  ασθένεια του καρκίνου, η δωρεά μυελού των οστών και οι μετανάστες, μίλησε η πρώην σχολική σύμβουλος Αλίκη Καζταρίδου.

Στην συνέχεια, η γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου  Καστοριάς Άρτεμις Κυριακίδου, ενημέρωσε το κοινό για την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών.

Την διοργάνωση έντυσαν μουσικά οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς με την καθοδήγηση της μουσικού Μαρίας Μόσχου.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση συμμετείχε εθελοντικά η ομάδα προσφοράς της συνεργασίας με τον σύλλογο “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”, της ΔΟΥ Καστοριάς.

Στο τέλος μοιράστηκαν λουλούδια στις μητέρες και γλυκά.

fonikastorias.gr  Σ.Ι. – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Όμορφες στιγμές της Πανεπιστημιακής Ομάδας Κωπηλασίας στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Ζ. Τζηκαλάγιας: Τιμή στους πεσόντες Μακεδονομάχους στο Καστανόφυτο (φωτο)

Τελευταία από Εκδηλώσεις