Εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση στην ΕΔΗΚΑ Α.Ε. (φωτογραφίες)

/

Η κοινωνία πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν σε όλη τη χώρα. Χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση που να μπορεί να προωθήσει την εθνική στρατηγική και να κινητοποιήσει τον κόσμο μέσα σε ένα άλλο πολιτικό κλίμα. Συναίνεσης, πολιτισμού και ενός γνήσιου πατριωτισμού, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών για την εθνική ανασυγκρότηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΔΗΚΑ Α.Ε..

Την εκδήλωση που έχει θέμα: «Ποιό το μέλλον για την Ελλάδα; οι αντοχές και οι δυνατότητες της πραγματικής οικονομίας», άνοιξε εκ μέρους του Κύκλου Ιδεών ο Παναγιώτης Κωστούλας. Μίλησαν επίσης ο καθηγητής γενετικής στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ πρ. Υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο επίκουρος καθηγητής Δημοσιογραφίας του Α.Π.Θ. και επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, Νίκος Παναγιώτου. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Κοσμάς Βαρσάμης.

Παραβρέθηκαν, η Βουλευτής της Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, οι Δήμαρχοι Καστοριάς και Νεστορίου, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, παραγωγικών φορέων αλλά και απλοί πολίτες.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Διαδραστική Εικαστική Έκθεση “ΔΙΑΔΡΩ-ΔΙΑΔΡΩMEN” άνοιξε της πύλες της και σας περιμένει! Πάρτε μια γεύση (φωτογραφίες + video)

Επόμενο Άρθρο

Γιορτάστηκε στην Τ.Κ. Μελά η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία από Εκδηλώσεις