Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καστοριάς με την παρουσία Χρ. Σταϊκούρα & Κων/νου Δέρβου (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

 

«H Νέα Δημοκρατία καταθέτει, ξεδιπλώνει συστηματικά ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Σε ότι αφορά το πεδίο της οικονομίας, ένα ρεαλιστικό σχέδιο επίτευξης υψηλής και διατηρήσιμης ανάπτυξης, δημιουργίας καλών, ποιοτικών θέσεων απασχόλησης κυρίως στον ιδιωτικό τομέα και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής», τόνισε ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας – βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποίησε χθές η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, σε αίθουσα του HOTEL TSAMIS.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε νωρίτερα αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε παράλληλα τους πολίτες «να δώσουν στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, ένα ξεκάθαρο μήνυμα εναντίον της σημερινής κυβέρνησης, μήνυμα αποδοκιμασίας στη σημερινή κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της, τις πράξεις και τις παραλείψεις αυτή την τετραετία αλλά και μια θετική ψήφο σε όλες τις υποψηφιότητες που στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία έτσι ώστε η χώρα να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον».

Μαζί με τον κ. Σταϊκούρα ήταν και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Δέρβος ο οποίος αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του δήλωσε:

«Η υποψηφιότητά μου φέρει την ανανέωση αλλά φέρει και μια μεγάλη ευθύνη. Πρέπει η φωνή των νέων να ακουστεί δυνατά και όχι μόνο να ακουστεί δυνατά, αλλά είμαι εδώ για να ακούσω τα προβλήματα όλων των νέων ανθρώπων και να ψάξουμε από κοινού να βρούμε λύσεις γι’ αυτά».

Τους δυο άντρες καλωσόρισαν η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Αδάμ.

Νωρίτερα, είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Καστοριάς.

Ε.Ψ.