Περισσότεροι από 82 σύλλογοι από όλο τον Ν. Καστοριάς ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον μικρό Νικόλα (φωτογραφίες)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Περισσότεροι από 82 σύλλογοι από όλο τον Νομό Καστοριάς ένωσαν τις δυνάμεις  τους για να συμπαρασταθούν  στον μικρό συμπολίτη μας Νικόλα που αντιμετωπίζει  πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο του  εξωτερικού.

Αργά χθές το απόγευμα στο δασάκι του Άργους Ορεστικού πραγματοποιήθηκε μουσική συναυλία παραδοσιακών ήχων, η οποία ήταν αφιερωμένη στον μικρό Νικόλα.

Τη συναυλία αλληλεγγύης διοργάνωσαν σύλλογοι της περιοχής μας με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Ορεστικού.

«Μια εκδήλωση  για τον μικρό Νικόλα. Μια εκδήλωση αγάπης και ελπίδας. Θέλουμε να  δώσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας. Είμαστε 82 σύλλογοι οι οποίοι προσφερθήκαμε από την αρχή  για να δημιουργήσουμε όλη αυτή την εκδήλωση.

Ευχόμαστε από καρδιάς να επιστρέψει ο Νικόλας στο σπίτι του υγιής να συνεχίσει να ονειρεύεται γιατί το μέλλον του ανήκει κι εμείς από την πλευρά μας ως σύλλογοι, ως φορείς, ως σωματεία, είμαστε εδώ για να δείξουμε τη στήριξή μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής  συλλόγων Γιάννης Τοτονίδης.

«Θα πω μία ευχή. Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον μικρό Νικόλα και μακάρι αυτή η  συλλογική προσπάθεια που γίνεται να είναι η αρχή και  ε κάθε  δύσκολη στιγμή των συνανθρώπων του Νομού μας και όχι  μόνο, να βοηθάμε όλοι μαζί», ανέφερε  πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης και δημοτικός   σύμβουλος  Άργους Ορεστικού Νίκος Χατζηκυριακίδης.

«Όλοι μαζί μπορούμε. Όταν 82 σύλλογοι από το Νομό Καστοριάς  βρίσκονται  σήμερα εδώ για να  βοηθήσουν τον μικρό Νικόλα για τον οποίο ευχόμαστε  όλοι από καρδιάς να είναι όσο το  δυνατόν πιο γρήγορα κοντά μας σιδερένιος και απόλυτα υγιής, σημαίνει ότι μπορούμε και για άλλα θέματα εξίσου ουσιαστικά και  σοβαρά να βρούμε την κοινή συνισταμένη, να αφήσουμε πίσω αυτά που μας  χωρίζουν και να  δούμε μόνο αυτά που μας ενώνουν για να πάμε  όλο τον Νομό μπροστά. Γι’ αυτό ας είναι αποδέκτες οι πάντες και ο νοών νοείτο.

Είναι νομίζω πολύ ουσιαστικό. Εμείς ως Δήμος δεν θα μπορούσαμε να είμαστε αδιάφοροι σε μία τέτοια πρόκληση και γι’ αυτό την κάναμε πρόσκληση σε συνεργασία με τους επικεφαλής των 82 συλλόγων που από καρδιάς πραγματικά τους ευχαριστώ και τους αξίζει  ένα μεγάλο μπράβο γιατί είναι κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ διαχρονικά και  ας αποτελέσει αυτό την απαρχή για οτιδήποτε άλλο μας συμβεί», τόνισε ο  δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Ιδιαίτερα συγκινητική  στιγμή ήταν όταν ο γενικός γραμματέας του  Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου  Βασίλης Μιρκόπουλος διάβασε το μήνυμα που έστειλαν οι  γονείς του Νικόλα με το οποίο εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους στον κόσμο της Καστοριάς  για την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή  τους στον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδί τους.

Μια ήταν η ευχή έβγαινε από τα χείλη όλων όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Να επιστρέψει σύντομα κοντά μας υγιής ο Νικόλας.

Ε.Ψ.