Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. στον Ν. Καστοριάς (φωτογραφίες)

/

Η  Ν.Ε ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ Καστοριάς διοργάνωσε το απόγευμα πολιτική εκδήλωση και παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κινήματος.

Υποψήφιοι βουλευτές είναι οι: Κοσμάς Βαρσάμης, Αναστάσιος Ντίνας και  Αθηνά  Τσαλουκίδου.

Ομιλητής στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Esperos Palace”, ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος, Παναγιώτης Δουδωνής.

Την εκδήλωση προλόγισε η γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Καστοριάς Βάσω Μαλέα η οποία στην συνέχεια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο για τον Ν. Καστοριάς λέγοντας ότι είναι “Πολυσυλλεκτικό που δίνει το στίγμα τι θέλουμε εμείς ως ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ  για τον τόπο μας”.

Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του  ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ  Παναγιώτης Δουδωνής, επισήμανε ότι  αυτές οι εκλογές είναι  εξαιρετικά κρίσιμες για την πατρίδα και την Δυτική Μακεδονία γενικότερα.

“Αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για να ανασχεθεί μια τάση η οποία οδηγεί στην μείωση του πληθυσμού και σε μία κοινωνία χαμηλών προσδοκιών.

Μία κοινωνία χαμηλών προσδοκιών που την βλέπουμε σε όλη την Ελλάδα βέβαια, λόγω των διογκούμενων  ανισοτήτων αλλά εδώ ιδίως  στην Δυτική Μακεδονία στην Καστοριά είναι πολύ πιο έντονα γιατί είναι πολύ πιο έντονες οι εξελίξεις και οι συγκυρίες που οδηγούν αφενός έναν μεγάλο αριθμό των νέων ανθρώπων να φεύγουν είτε στο εσωτερικό της χώρας, σε άλλες πόλεις σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως είναι η Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είτε στο εξωτερικό.

Συνομιλώντας με κατοίκους της Καστοριάς παρατηρώ ότι η νεολαία μας λείπει. Και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον τόπο. Αυτοί που έχουν μείνει  αγωνίζονται, πασχίζουν.

Πάρα πολλοί όμως έχουν φύγει και εμείς θα μιλήσουμε σήμερα και για αυτούς που είναι εδώ, έχουν μείνει και επιμένουν και για αυτούς που έφυγαν και πρέπει να γυρίσουν για να βοηθήσουν τον τόπο να ξανασταθεί στα πόδια του”, τόνισε.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ψηφοδέλτιο λέγοντας ότι εκπροσωπούνται ισχυρές δυνάμεις παραγωγικές, αλλά και άνθρωποι που έχουν την εκτίμηση της κοινωνίας της Καστοριάς.

“Είναι οι κήρυκες του μηνύματος μας που είναι μία απόφαση αλλαγής.

Μια  απόφαση αλλαγής όλων αυτών που έχουν πληγώσει την πατρίδα και τους Έλληνες.

Μια απόφαση αλλαγής μιας πολιτικής η οποία οδηγεί στην διόγκωση των ανισοτήτων, οδηγεί σε μία κοινωνία η οποία δεν βλέπει διέξοδο.

Μην ξεχνάτε πως είναι τα δισεκατομμύρια του ταμείου ανάκαμψης τα οποία εισέρευσαν και εισρέουν στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ποιό είναι το μερίδιο για τους νέους ανθρώπους, αλλά και για όλους τους πολίτες του τόπου σας και του τόπου μας, όλης της Ελλάδας στην πραγματική τους ζωή.

Οι ζωές μας δεν έχουν βελτιωθεί, οι πληθωριστικές πιέσεις των προηγούμενων μηνών και έτους, έχουν οδηγήσει σε μια πολύ μεγάλη επιδείνωση της ποιότητας ζωής και του βιοτικού επιπέδου και τώρα είναι η ώρα να το αλλάξουμε με μια σοσιαλδημοκρατική πολιτική που θα εγγυηθεί κανόνες για τη χώρα αλλά και δείκτη προστασίας για τους αδύναμους”, σημείωσε.

fonikastorias.gr Σ. Ι. – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Εστίαση: “Κανένα από τα τρία κορυφαία κόμματα δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα του μη μισθολογικού κόστους”

Επόμενο Άρθρο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Σ. Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις