Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

/

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει σήμερα και για μία ακόμη φορά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς.

Η αιμοδοσία, στην οποία η συμμετοχή είναι μεγάλη, πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

“Θέλουμε μέσα από τις συνδικαλιστικές μας δράσεις να υιοθετήσουμε και το δόγμα της κοινωνικής προσφοράς και της ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα κινούμαστε μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Και εμείς οι αστυνομικοί, συμβιώνουμε στην ίδια κοινωνία με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας και το αίμα που δίνουμε σήμερα, είναι διαθέσιμο για όποιον το έχει ανάγκη. Δεν είναι αποκλειστικά και μόνο για τους αστυνομικούς.

Να σημειώσω, ότι από το μητρώο εθελοντών αιμοδοτών του σωματείου μας έχουν εξυπηρετηθεί περισσότεροι από εκατό συμπολίτες μας, αστυνομικοί και οι οικογένειες τους. Αυτό εμάς μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τόσο στα συνδικαλιστικά δρώμενα όσο και στην κοινωνία μέσω των  δράσεων που υλοποιούμε”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς Γιάννης Σπυρίδης.

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Μπλεντ της Σλοβενίας

Επόμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου ΟΛΥΜΠΙΟΝ 25-31/5

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε εθελοντική συγκέντρωση ειδών, τα οποία θα προσφερθούν στο πλαίσιο ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Θεσσαλίας

Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης