Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Καστοριάς ο Σ.Α.Π.Π ” Μελωδία της Καρδιάς” (φωτογραφίες)

/

Εθελοντική αιμοδοσία  διοργανώνει αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Καστοριάς ο Σ.Α.Π.Π ” Μελωδία της Καρδιάς” , με τη συμμετοχή αρκετών  συλλόγων της περιοχής μας.

” Σήμερα είναι μέρα αγάπης. Δίνοντας  αίμα μοιράζουμε αγάπη στον συνάνθρωπό μας”. Δήλωσε ο πρόεδρος του  Σ.Α.Π.Π ” Μελωδία της Καρδιάς”  Γιώργος Καλέσης.

Στον χώρο της εκδήλωσης  βρίσκονται μέλη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών ” Μαζί σου” , οι οποίοι κάνουν ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών.
‘Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για το πόσο απλό είναι να  γίνεις και αιμοδότης  και δότης μυελού των οστών” . Σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών ” Μαζί σου” Στέλλα  Ζυμπίδου.
Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση του Α.Σ. Καστοριάς για την νέα γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Επόμενο Άρθρο

Μουσικά πρωινά στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής: «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου Στην