//

Εγκαινιάσθηκε το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία» του Θ. Καρυπίδη στην Καστοριά (φωτο)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία», στην Καστοριά, του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη.

Το εκλογικό κέντρο, στεγάζεται σε χώρο του εμπορικού κέντρου Καστοριάς.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Καρυπίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Εύχομαι σε αυτή την προεκλογική περίοδο να επικρατήσει σύνεση και μόνον αλήθεια. Έχει κουραστεί ο ελληνικός λαός και πολύ περισσότερο η περιφέρειά μας, από την πλάνη, από το  ψεύδος. Και γι’ αυτό, καταγράφουμε και μία απογοήτευση των πολιτών που όλο και λιγότερο συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, που θα έπρεπε να συμμετέχουν όλοι γιατί οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην Π.Ε Καστοριάς λέγοντας για μια ακόμη φορά ότι πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και κατέληξε λέγοντας: «Εύχομαι οι πολίτες της Καστοριάς να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Πριν την ετυμηγορία της 26ης Μαΐου, ο καθένας να μιλήσει με τον εαυτό του, να κάνει την αυτοκριτική του και όπως πηγαίνουμε  και μεταλαμβάνουμε μετά την εξομολόγηση απαλλαγμένοι από πάθη, χωρίς πάθος αλλά με σοβαρότητα και σύνεση και καθαρότητα ψυχής, να επιλέξουμε τους καλύτερους και νομίζω εδώ απόψε είναι οι καλύτεροι».

Σ.Ι. – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Αισιόδοξα έκλεισε η τρίτη ημέρα της 44ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς (στοιχεία επισκεψιμότητας)

Επόμενο Άρθρο

Ο Γιώργος Πετκανάς κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Καστοριάς το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του «Συμμαχία Ευθύνης»

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία