Δ. Μακεδονία: 2.758 οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων – 400 οι υποψήφιοι μαθητές στην Π.Ε. Καστοριάς

/

Μετά τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων την Πέμπτη, ξεκίνησαν χθές, Παρασκευή, οι πανελλαδικές εξετάσεις και για τους μαθητές  των Γενικών Λυκείων, οι οποίοι εξετάστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Στη Δυτική Μακεδονία, όπου τόσο προχθές όσο και χθές δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, συνολικά οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων είναι 2.758, από τους οποίους οι 1795 απόφοιτοι των ΓΕΛ και οι 963 απόφοιτοι των ΕΠΑΛ.

Στην ΠΕ Κοζάνης οι υποψήφιοι είναι 1567, εκ των οποίων 1061 από τα ΓΕΛ και 506 από τα ΕΠΑΛ.

Στην ΠΕ Γρεβενών οι μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι 291, από τους οποίους οι 156 προέρχονται από τα ΓΕΛ και οι 135 από τα ΕΠΑΛ.

Στην ΠΕ Καστοριάς, στις εξετάσεις παίρνουν μέρος 400 μαθητές, εκ των οποίων 254 από τα ΓΕΛ και 146 από τα ΕΠΑΛ.

Στην ΠΕ Φλώρινας οι υποψήφιοι συνολικά είναι 500 από τους οποίους οι 324 από τα ΓΕΛ και οι 176 από τα ΕΠΑΛ.

Τα εξεταστικά κέντρα, στην ΠΕ Κοζάνης είναι, 9 για τα ΓΕΛ και 3 για τα ΕΠΑΛ, στην ΠΕ Γρεβενών 3 για τα ΓΕΛ και 1 για τα ΕΠΑΛ, στην ΠΕ Καστοριάς 4 για τα ΓΕΛ και 1 για τα ΕΠΑΛ και στην ΠΕ Φλώρινα τα εξεταστικά κέντρα είναι 4 για τα ΓΕΛ και 2 για τα ΕΠΑΛ.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέσπα χωρίς σκουπίδια: Διασυνοριακή δράση καθαρισμού

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά σε Γλυφάδα και Βούλα: Δείτε τις εξελίξεις

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Λόγω του άστατου καιρού η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών

Εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών, η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας