Δωρεά εξοπλισμού στο ΚΠΕ Καστοριάς από τον ΤΑΡ (φωτο)

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Στη δωρεά εξοπλισμού προς το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς προχώρησε ο διαδρατικός αγωγός φυσικού αερίου ΤΑΡ.

Η συγκεκριμένη δωρεά έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

«H δράση αφορά την προμήθεια – δωρεά εξοπλισμού στο ΚΠΕ Καστοριάς. Εξοπλισμός ο οποίος θα βοηθήσει στην καθημερινή λειτουργία του Κέντρου και ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την εκπαιδευτική διαδικασία για τους επισκέπτες του και κυρίως τους μαθητές.

Το ΚΠΕ Καστοριάς είναι ένας πολύ σημαντικός φορέας διότι εκπαιδεύει κάθε χρόνο εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς σε θέματα περιβάλλοντος. Ευαισθητοποιεί τους νέους, να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον μέσω προγραμμάτων που υλοποιεί.

Ο ΤΑΡ, στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου, ακολουθεί τα αυστηρότερα διεθνή κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα και παράλληλα με την κατασκευή, υλοποιεί ένα πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης κάνοντας δράσεις που θα έχουν ένα θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα για τις περιοχές από τις οποίες διέρχεται», τόνισε ο υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών Αγωγού ΤΑΡ για τη Δυτική Μακεδονία Μιχάλης Γκοσλιόπουλος ο οποίος   παράλληλα ευχαρίστησε τη μη κυβερνητική οργάνωση Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής μέσω της οποίας έγινε η δωρεά, καθώς και τους υπευθύνους του ΚΠΕ Καστοριάς για τη συνεργασία τους.

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου εκπαίδευσης για την αειφορία Δυτικής Μακεδονίας Θοδωρής Μαρδίρης και η υπεύθυνη του ΚΠΕ Καστοριάς Μάγδα Γρηγορίου οι οποίοι ευχαρίστησαν τον ΤΑΡ, επισημαίνοντας ότι με τη συγκεκριμένη χορηγία αναβαθμίζεται το έργο που υλοποιείται σ’ αυτό.

Ε.Ψ.