Δυναμική η παρουσία του Δήμου Καστοριάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2024” (φωτο)

//

Με το δικό του περίπτερο συμμετείχε  ο Δήμος Καστοριάς στην 25η  Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2024”, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Απριλίου στη Λευκωσία της Κύπρου. Τον Δήμο Καστοριάς εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Επιχειρηματικότητας Μάνος Εγγλέζος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάκης Ρήμος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Δήμος Καστοριάς, μέσω του άρτια οργανωμένου και εξαιρετικά διακοσμημένου περιπτέρου του,  ανέδειξε τον πολιτισμό, την ιστορία, τα αξιοθέατα και τη φυσική ομορφιά της περιοχής, προσφέρονταςπλούσιο ενημερωτικό υλικό προς τους εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες και τουριστικούς πράκτορες. «Ο Δήμος μας, συμμετείχε δυναμικά για ακόμη μια φορά  στην “Travel Expo Cyprus”,  με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξηκαι προώθησητου τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάκης Ρήμος.

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι συναντήσεις εργασίας που πραγματοποιήσαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Καστοριάς με τον  Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου, τον Υφυπουργό Τουρισμού Κύπρου Κωνσταντίνο Κουμή και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Πολιτισμού Εμμανουέλα Λαμπριανίδη, «Πραγματοποιήσαμε πολυάριθμες συναντήσεις εργασίας και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την Καστοριά ως τουριστικό προορισμό. Επισφραγίσαμε μελλοντικές συνεργασίες και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Δήμου Καστοριάς  στην 25η  Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κύπρου»,  σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μάνος Εγγλέζος.

Γραφείο Τύπου Δήμου Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Σύσκεψη για Σχολή Αστυφυλάκων στην Καστοριά

Επόμενο Άρθρο

Ολοκλήρωση του έργου: «Κατασκευή Τοιχίου ανάσχεσης Βραχοπτώσεων στην έξοδο Λαχανοκήπων», πρ. 70.000€ από την ΠΕ Καστοριάς

Τελευταία από Διεθνή