//

Δυναμικά προχωρά ο ΣΕΓ στη διοργάνωση της Fur Excellence in Athens 2017

Στις 40 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι συμμετοχές για την Fur Excellence in Athens 2017, που διοργανώνει ο ΣΕΓ το διάστημα 30 Μαρτίου – 1η Απριλίου.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα οι διοργανωτές ανέφεραν ότι από τις 40 επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος, οι 30 είναι γουνοποιητικές.

«Οι εκθέτες είναι περισσότεροι και αυτό είναι το αποτέλεσμα των δράσεων που κάνουμε για την προβολή της έκθεσης. Έγιναν εκδηλώσεις στην Ουκρανία στη Ρωσία, στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε δράσεις για την προβολή της έκθεσης», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΓ Ντίνος Σαλαγιάννης και πρόσθεσε ότι συμμετοχές για την έκθεση της Αθήνας θα γίνονται δεκτές ακόμη και την τελευταία εβδομάδα πριν τη διοργάνωση.

Μεγάλο είναι όπως ανέφεραν το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών για τους οποίους ο ΣΕΓ έχει ειδικές προσφορές ενώ, για πρώτη φορά δεν χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου την παραμονή τους στην έκθεση της Αθήνας.

«Συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον και αυτό είναι ένα θετικό δείγμα ότι ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να δουλέψει και όχι για βόλτα», σημείωσε ο κ. Σαλαγιάννης.

Στην εκδήλωση προβολής της έκθεσης που έγινε τον Ιανουάριο στη Μόσχα αναφέρθηκε από την πλευρά του ο β’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓ Μηνάς Κουτσουλιώτας, λέγοντας ότι παρευρέθηκαν σε αυτή περισσότερα άτομα από ότι αναμενόταν.

«Ο ΣΕΓ πρόσφερε τη δυνατότητα σε εκθέτες και χορηγούς να προβληθούν σε πολύ μεγαλύτερο κοινό απ΄ ότι συνήθως και κερδίσαμε ουσιαστικά αυτό που θέλαμε. Ένα κοινό που να ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τα δικά μας ελληνικά προϊόντα.

Απ’ ότι είπαν και οι Ρώσοι που ήρθαν, ήταν η πρώτη φορά που σε τέτοιο επίπεδο έγινε μια εκδήλωση παρουσίασης της έκθεσης. Άρα, δώσαμε στην έκθεση της Αθήνας το κύρος που έπρεπε», επισήμανε.

Ε.Ψ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Παλιό καλό Λαϊκό σήμερα στο "Τσιπουράδικον του Θωμά"

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης σήμερα στην πόλη του Άργους Ορεστικού

Τελευταία από Γούνα