Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου μπάσκετ στην Καστοριά (φωτογραφίες)

//

Την ανάγκη κατασκευής ενός νέου γηπέδου μπάσκετ, επισήμαναν τα στελέχη του Α.Σ Καστοριάς στον Δήμαρχο Ανέστη Αγγελή κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα μαζί του στο Δημαρχείο.

Σε αυτή, έλαβαν μέρος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς από την πλευρά του ανέφερε ότι ήδη έχει σταλεί σχετικό έγγραφο προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να υποδείξουν τον κατάλληλο χώρο για την κατασκευή νέου γηπέδου μπάσκετ και να προχωρήσουν στη συνέχεια στην εκπόνηση σχετικής μελέτης.

«Πιστεύω ότι η σημερινή συνάντηση είναι ιστορική με το δεδομένο ότι τίθενται οι προϋποθέσεις δημιουργίας αυτής της δράσης.

Υπάρχει το θέμα της χρηματοδότησης και βεβαίως θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση χρηματοδότησης ανάλογα με τις προσκλήσεις που υπάρχουν τόσο στη ΓΓΑ όσο και στην Περιφέρεια», δήλωσε ο κ. Αγγελής.

«Εκ μέρους μας τοποθετηθήκαμε για την ανάγκη δημιουργίας νέου γηπέδου μπάσκετ, μια και φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας το μπάσκετ αποτελεί την κορωνίδα των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Από κει και πέρα, δεν αφήνουμε τίποτα να πάει στην τύχη. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος και ο Δήμαρχος προσωπικά – και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω γι’ αυτό – θα κυνηγήσει το θέμα με όλες του τις δυνάμεις. Θεωρούμε ότι εφόσον υπάρχουν η πολιτική βούληση και η ανθρώπινη θέληση, όλα είναι δυνατό να γίνουν», σημείωσε ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Ναούμ Δίτσιος.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Αντίθετο στην εγκατάσταση σταθμού διοδίων στον Αλιάκμονα και το Π.Σ. Δυτ. Μακεδονίας

Επόμενο Άρθρο

Μιά αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς

Τελευταία από Αθλητικά