Δράσεις Φεβρουαρίου του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έμφυλη βία, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς διενεργεί διαδικτυακή δράση, η οποία θα υλοποιηθεί κατά την διάρκεια του Φλεβάρη, με θέμα: “Οι αθέατες μορφές παραβίασης του γυναικείου σώματος“. Πιο συγκεκριμένα, η δράση αφορά στις παρακάτω ενότητες:

  • «Στίγμα της περιόδου», 4/02/2022
  • «Πρότυπα ομορφιάς», 11/02/2022
  • «Body Shaming», 18/02/2022
  • «Άμβλωση», 25/02/20222

Στο blog του Κέντρου: http://supportwomenkastoria.blogspot.com, θα ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή για τον τρέχοντα μήνα κείμενα, ντοκιμαντέρ, εικόνες, καλές πρακτικές, το νομικό πλαίσιο κ.α σχετικά με τις παραπάνω ενότητες. Το υλικό θα συνοδεύεται και από ένα σύντομο διαδικτυακό ερωτηματολόγιο με σκοπό την ανάδειξη της γυναικείας εμπειρίας.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Καστοριάς παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης. Νέες Εργατικές Κατοικίες, 2467022122, counsellingwomenkastoria@gmail.gom

  • Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Workshop της ΕΟΓ με θέμα «Αντιμετώπιση της απειλής των εισβλητικών ειδών στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω της ανάπτυξης συστημάτων έγκαιρης προειδοποίησης και πληροφοριών για θηλαστικά»

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Καστοριάς: Υποβολή αιτήσεων για ζημιές στις οικοσυσκευές από τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου

Τελευταία από Τοπικά Νέα