Διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων Καστοριάς και Παλαιμάχων Κύπρου

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο ΔΑΚ Καστοριάς στις 5.30 μμ πρόκειται να διεξαχθεί διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Οι Κύπριοι παλαίμαχοι άσσοι, πριν την έναρξη του αγώνα, θα τιμήσουν  δύο Καστοριανούς υπαξιωματικούς, τον ανθυπασπιστή  ΚΕΝΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ από το Άργος Ορεστικό και τον ανθυπασπιστή ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ  από την Ομορφοκκλησιά που παραμένουν αγνοούμενοι από το 1974 έως σήμερα.

Ακόμη θα τιμηθεί ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ο πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς που  κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1980 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ, όπως και οι παλαίμαχοι  ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον τελικό του κυπέλλου ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-2 και  που διαβιούν μόνιμα στον τόπο μας.

Ειδικότερα θα τιμηθούν οι ΣΙΑΝΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ,ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΡΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ | Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση του Συλλόγου Αγροτικής-Φυτικής Παραγωγής του Δήμου Άργους Ορεστικού με την Ολυμπία Τελιγιορίδου

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” για τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στην Αθήνα η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας