«Διδυμοποιήση» του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Καστοριάς (φωτο)

κατηγορία : Διεθνή/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Στις 8-9-10 Δεκ. 2017 πραγματοποιήθηκε η «διδυμοποιήση» του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού (ΣΕΚΕΛ), με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Καστοριάς.

Την Καστοριανή Αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν θερμά τα αδέρφια μας καταδρομείς από την Κύπρο, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι αδελφικοί δεσμοί που ενώνουν τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου είναι δεσμοί αιώνιοι και δοκιμασμένοι, δεσμοί που καθορίζονται από την κοινή μας ιστορία και οδηγούν τα βήματά μας σε κοινούς δρόμους και κοινές προοπτικές.

Στην Τελετή «Διδυμοποίησης», τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ), καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, Αντιπροσωπείες των Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Λάρισας, Λεμεσού, Πάφου και Αμμοχώστου και εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Το τριήμερο πρόγραμμα «διδυμοποίησης», με αποκορύφωμα μία σεπτή τελετή στις 9 Δεκ. 2017, περιελάμβανε ξεναγήσεις σε ιστορικά μνημεία της Κύπρου, Λεμεσό – Λευκωσία – Πάφο, καθώς και καταθέσεις στεφάνων στους πεσόντες Έλληνες και Κύπριους Καταδρομείς που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι υπερασπίζοντας την πατρίδα το ’74.

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία άναψε «τιμής ένεκεν», συμβολικά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο χωρίο Άγιος Κωνσταντίνος Λεμεσού.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Νομού Καστοριάς

Γιαννόπουλος Γιώργος