Διαδικτυακή εκδήλωση Προσκόπων Δυτ. Μακεδονίας

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου γιορτάζει η μεγαλύτερη κίνηση για νέους σε όλο τον κόσμο: η Προσκοπική Κίνηση! Περισσότερα από 40.000.000 μέλη σε 170 χώρες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα γέννησης του ιδρυτή της Προσκοπική Κίνησης, Λόρδου Baden-Powell.

Με αφορμή τα γενέθλια του ιδρυτή, κάθε χρόνο αυτή τη μέρα Πρόσκοποι σε κάθε άκρη της γης οργανώνουν δράσεις εμπνευσμένες από τις σκέψεις και τα αποφθέγματά του, την επονομαζόμενη και ως «Ημέρα Σκέψης».

Φέτος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού σκεφτήκαμε να γιορτάσουμε διαφορετικά. Να θυμηθούμε τα όσα ζήσαμε στην Προσκοπική μας ζωή και όσα περιμένουμε να ξαναζήσουμε πολύ σύντομα.

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας καλεί τα μέλη της αλλά και όλους όσους διαχρονικά πέρασαν από τους Προσκόπους να αναρτήσουν από τις 20 έως και τις 22 Φεβρουαρίου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την αγαπημένη τους φωτογραφία από την Προσκοπική τους ζωή χρησιμοποιώντας τα hashtag #scoutsofwestmacedonia #proskopoi_dytikhs_makedonias #scoutlife .

Περισσότερα για τους Έλληνες Προσκόπους μπορείτε να βρείτε: www.gineproskopos.gr

Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας

Προηγούμενο Άρθρο

Ολ. Τελιγιορίδου: Περιφέρεια και κυβέρνηση να ενισχύσουν άμεσα και χωρίς αποκλεισμούς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Επόμενο Άρθρο

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία