Δημ. Κοσμίδης: «Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό προκειμένου να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε δρομολογήσει»

κατηγορία : Γούνα/Τοπικά Νέα από

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό προκειμένου να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε δρομολογήσει», δήλωσε ο Δημήτρης Κοσμίδης ο οποίος στις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, επανεκλέχτηκε πρόεδρος της.

Ο κ. Κοσμίδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, χαρακτήρισε αναμενόμενο το αποτέλεσμα των εκλογών αφού όπως είπε, ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία.

«Συνεχίζουμε με ένα ποσοστό 45 – 50% νέο αίμα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θα έχει και μια δεκάδα από εκλέκτορες στην Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας οι οποίοι θα αναδείξουν το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο», πρόσθεσε.

Ο κ Κοσμίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια σειρά δράσεων που σκοπεύει να υλοποιήσει η Ε.Ο.Γ μέσα στο επόμενο διάστημα με στόχο την προβολή της ελληνικής γουνοποιίας.

Σχολίασε επίσης και το 2nd Fur Shopping Festival που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιτυχημένο το Fur Shopping Festival, άψογη η διοργάνωση, κάθε χρόνο πάει καλύτερα, εύχομαι του χρόνου να γίνει ακόμη καλύτερο. Εμείς το στηρίζουμε ηθικά όχι χρηματικά.

Όμως από την επόμενη χρονιά, θα το στηρίξουμε και χρηματικά με την υλοποίηση κάποιας δράση, το έχω ήδη ζητήσει με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας», να κάνουμε κι εμείς μια δράση μέσα στο Fur Shopping Festival, αν και για φέτος,   σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με   τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, πρότεινα να κάνουμε μια παράλληλη δράση με σκοπό την ενημέρωση των γουνοποιών για τις εξαγωγές. Δεν κατέστη δυνατόν να γίνει αυτή   τις ημέρες της διοργάνωσης. Σκοπεύουμε όμως εμείς ως Ε.Ο.Γ, να πραγματοποιήσουμε μια ενημερωτική εκδήλωση σύντομα».

Ε.Ψ.