Δημόσιος Απολογισμός του Δ/τή του Νοσοκομείου Καστοριάς για τα πεπραγμένα του Νοσοκομείου τη διετία 2016 – 2017 (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα/Υγεία από

Το έργο που έγινε στο Νοσοκομείο Καστοριάς κατά την τελευταία διετία παρουσίασε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλειος Αντωνιάδης σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε κυρίως στη στελέχωση του Νοσοκομείου με γιατρούς και άλλο προσωπικό που έγινε τα δυο αυτά χρόνια και προέβη παράλληλα στον οικονομικό απολογισμό.

«Αυτή τη διετία το Νοσοκομείο μπήκε σε άλλη τροχιά. Έχει γίνει μεγάλη αναβάθμιση.

Πιστεύω ότι στη διετία που είμαι Διοικητής τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά αυτό φαίνεται από την αύξηση των ευχαριστηρίων των πολιτών και από τη μείωση των παραπόνων. Είναι ένας στατιστικός δείκτης που τον μετράμε πάρα πολύ.

Έχουμε προγραμματίσει για τα επόμενα χρόνια σημαντικά έργα.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις. Όλα τα αντιμετωπίζουμε έγκαιρα και με τον προγραμματισμό που κάνουμε και είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο», σημείωσε μεταξύ άλλων και μίλησε στη συνέχεια, για τα έργα τα οποία προγραμματίζονται να υλοποιηθούν μέσω του ΕΣΠΑ και άλλων προγραμμάτων.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Γιώργος Κίρκος, ενώ παραυρέθηκαν μεταξύ των άλλων, η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Δήμαρχος Καστοριάς Αν. Αγγελής.

Ε.Ψ.