/

Δημόσια έκκληση προς τους Αποφοίτους Γυμνασίων 1978 – Λυκείων 1981 Καστοριάς για οικονομική βοήθεια στο νοσοκομείο Καστοριάς

Αγαπητοί μας συμμαθητές / τριες ανά τον κόσμο,

Η Αλληλεγγύη δεν ήταν ποτέ πιο αναγκαία!!!

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μένουμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού στον πλανήτη, στη χώρα μας και ειδικότερα στη γενέτειρά μας.

Η περίοδος που διανύουμε, είναι γεμάτη προκλήσεις για όλους μας και ειδικά για τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή. Τα προβλήματα και οι ανάγκες στο Νοσοκομείο της Καστοριάς και σε άλλες δομές του Δήμου και Νομού μας, μας οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της έκκλησης, παράκλησης οικονομικής βοηθείας!

Γνωρίζοντας πως οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες για όλους μας, ας συμμετέχουμε όπως μπορεί ο καθένας μας. Κανένα ποσό δεν είναι μικρό, κανένα ποσό δεν είναι μεγάλο. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Αυτήν την περίοδο, ας γίνουμε μία γροθιά για την Πόλη μας και τους συνανθρώπους μας, εκεί που περνάνε δύσκολα.

Ήδη έχει δρομολογηθεί η προμήθεια εξοπλισμού που το Νοσοκομείο της Καστοριάς θεωρεί «ΕΠΕΙΓΟΝ» για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του που γίνονται όλο και πιο ασφυκτικές. Αυτό που απομένει είναι η ΑΜΕΣΗ συγκέντρωση χρημάτων.

Εμείς, που αγαπάμε την Καστοριά μας, όπου κι αν βρισκόμαστε ανά τον κόσμο, ας δείξουμε Αλληλεγγύη. Μπορούμε!

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει μέσω του “Πολιτιστικού- Εξωραϊστικού Συλλόγου ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ”.  Παρακαλείστε να έρχεστε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Μάλλη Πούλιου στο τηλέφωνο 6932 938700, προκειμένου να σας ενημερώσει για τον τρόπο πραγματοποίησης της δωρεάς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.  Αφού κάνετε την δωρεά παρακαλείστε να στέλνετε γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο +306946066803 (Αφροδίτη Ζούρλα) το <<ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας -δωρεά ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 1981 – Κορωνοϊός>> προκειμένου να γίνεται αντιπαραβολή με τα στοιχεία του συλλόγου “ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ”.

Λόγω του επείγοντος του θέματος παρακαλείστε να κάνετε τη δωρεά σας μέχρι και την Κυριακή 29/3/2020.   Εννοείται ότι η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων θα παραμείνει ανοικτή για όσους ενημερωθούν  αργότερα καθώς οι ανάγκες είναι πολλές και αυξάνονται.

Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από την ομάδα μας, θα ανακοινωθεί από το σύλλογο “ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ” ως Δωρεά της Ομάδας <<Απόφοιτοι Γυμνασίων 1978 -Λυκείων 1981, Καστοριάς>>.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με δύναμη!

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο στον Πνευμονολόγο Κωνσταντίνο Κοσμίδη από την Π.Ε.Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

2000 μάσκες στάλθηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς - Ανακοίνωση Συλ. Καστοριέων "ΟΜΟΝΟΙΑ" Ν.Υ. και Φιλοπτώχου

Τελευταία από Τοπικά Νέα