Δημοπρασία Ιουνίου SAGA FURS: Το Τop lot των Silver Fox αγοράστηκε από τον κ. Ναούμ Δίτσιο για λογαριασμό της DITA FURS

/

Στις 8 Ιουνίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα, με περισσότερους από 560 αγοραστές και κάτω από πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό, πωλήθηκε το TOP LOT των Silver Fox στην τιμή των 850 ευρώ, το οποίο εξασφάλισε ο κ. Ναούμ Δίτσιος για λογαριασμό της εταιρίας DITA FURS – Παπαγεωργιάδου Αφροδίτης. Ο Παύλος Παπαγεωργιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας, ανέφερε ότι το συγκεκεριμένο Τοπ Λοτ αγοράστηκε για την κατασκευή γουναρικού για συγκεκριμένη παραγγελία πελάτισσας. O Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs, Pertti Fallenius, τον συνεχάρη και ευχήθηκε καλές δουλειές και αίσια συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας.

Η δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs ξεκίνησε με την πώληση διαφόρων γουνοδερμάτων fox και Finnraccoon. Οι Silver fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 100 % σε τιμές αυξημένες κατά 5 % σε σύγκριση με την δημοπρασία Μαρτίου που αγοράστηκαν κυρίως από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας, την Κορέα και την Ρωσία.

Η προσφορά των Blue Shadow Fox πωλήθηκε κατά 70 % σε τιμές περίπου 10% χαμηλότερες σε σύγκριση με τις τιμές της δημοπρασίας του Μαρτίου, με τις πωλήσεις καλά μοιρασμένες μεταξύ των αγορών.

Οι Blue Frost Fox πωλήθηκαν κατά 80 % σε σταθερές τιμές κυρίως στην Ρωσία. Τα Finnraccoon πωλήθηκαν κατά 80 % σε τιμές κατά 10 % χαμηλότερες κυρίως στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η σημερινή πτώση του Αμερικάνικου δολαρίου κατά 5 % επηρέασε τα επίπεδα τιμών.

Η πώληση των Blue fox αντιμετώπισε κάποια αντίσταση τιμών μετά την αύξηση τιμών που σημειώθηκε τον Μάρτιο. Η προσφορά πωλήθηκε κατά 73 τοις εκατό σε τιμές 10 % μειωμένες σε δολάρια ΗΠΑ σε σύγκριση με την δημοπρασία του Μαρτίου. Η Κίνα συνέχισε να κυριαρχεί στις αγορές με πολύ καλή υποστήριξη από την Ευρώπη, Κορέα και Ρωσία.

Στην δημοπρασία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 560 αγοραστές αντιπροσωπεύοντας όλες τις αγορές. Η δημοπρασία των μινκ ξεκίνησε σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα. Τα αρσενικά Silverblue πωλήθηκαν σε ποσοστό 80%, σε τιμές 10% χαμηλότερε από τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα. Τα αρσενικά Sapphire πωλήθηκαν σε ποσοστό 85% κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε τιμές χαμηλότερες μόνο κατά 5%. Η πτώση του δολαρίου ΗΠΑ κατά 5% σε σύγκριση με τις πρόσφατες δημοπρασίες συνετέλεσε σε μικρές πτώσεις των τιμών.

Saga Furs

Προηγούμενο Άρθρο

Έκθεση εικαστικών του Π.Σ. «Αθ. Χριστόπουλος» (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ομιλία του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτ. Ζαριανόπουλου στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Τελευταία από Γούνα